Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Predstavujeme subjekty Udržateľnej Nitry

GALÉRIA
Predstavujeme subjekty Udržateľnej Nitry

Sekáč je láska

Sestry Katarína a Natália. Náš príbeh sa začína v roku 2019, kedy sa Katarína rozhodla vytvoriť moderné a priateľské miesto pre nákupy z druhej ruky vo svojom rodnom meste. Naša láska k móde nás spojila k vytvoreniu projektu Sekáč, ktorý nechce byť iba obchodom s oblečením, ale predovšetkým miestom pre stretávanie sa ľudí s ekologickým cítením.

Sekáč je malý rodinný podnik, v ktorom si každý z nás našiel svoje uplatnenie, dokonca i naša mamina, ktorá vybaví a vyrieši všetky byrokratické záležitosti a náš brat, ktorý sa nám postaral o tento krásny web. A samozrejme naša štvornohá Ejsi, ktorá vás privíta svojím uslintaným úsmevom.

Starostlivo a s láskou vyberáme kúsky, ktoré umiestňujeme do predajne. Každý jeden kúsok prejde našou rukou a úsudkom, vyberáme pre teba len kvalitné, originálne a nadčasové oblečenie. Starému a nepredajnému oblečeniu vdychujeme nový život našou originálnou upcykláciou. Dávame mu novú a príťažlivejšiu tvár, takú, ktorá mu rýchlejšie pomôže nájsť svojho budúceho majiteľa. Určite nevynechajte niektorú z našich zaujímavých akcií ako napr. Bazár alebo swap oblečenia, novinkou je bazár s detským oblečením. Hľadanie nových obľúbených sekáčových úlovkov si spríjemnite chutnou výberovou kávou, osviežujúcou citronádou alebo prírodnými limonádami v našej kaviarni.
Príďte nás pozrieť, radi vás uvidíme!


SEKÁČ JE LÁSKA

Kupecká 11
tel.: +421 949 285 572
e-mail: kozena.katarina@gmail.com
www.sekacjelaska.sk

Otváracie hodiny:
pondelok - piatok od 10.00 do 18.00 h,
sobota od 10.00 do 18.00 h