Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zbierka pre útulok bola mimoriadne úspešná!

GALÉRIA
Zbierka pre útulok bola mimoriadne úspešná!
Ste úžasní, naša zbierka pre Útulok Nitra bola vďaka Vám veľmi úspešná!!!
 
Za tri týždne konania zbierky sa vyzbieralo rekordné množstvo návlečiek, diek, krmiva pre psíkov a mačičky, ale aj hračiek a doplnkov pre zvieratá. 
 
Viac o tejto iniciatíve nájdete aj  s reportáži s TV Nitrička.
Ďakujeme Vám všetkým v mene štvornohých útulkáčov, že ste im svojimi darmi spríjemnili dočasný pobyt v útulku, aby mohli čakať na nových majiteľov v teplučku a s plnými bruškami! Ak by ste chceli pomôcť aj naďalej, do útulku pravidelne prijímajú materiálne dary alebo môžete podporiť aj finančnou pomocou na účet Regionálneho centra Slobody zvierat Nitra na IBAN: SK9265000000000020080220
 
Milé prekvapenie bolo, keď nás navštívili žiaci zo ZŠ sv. Marka, že by chceli prispieť do našej zbierky. Bolo taktiež dojímavé, keď sme preberali ručne vyrábané pestrofarebné svetríky od háčkujúcej dámy, aby aj menší,  hladkosrstí psíkovia mali dvojnásobnú ochranu proti chladu...
 
Chceme sa zo srdca poďakovať aj za propagáciu a zverejnenie našich plagátov Mesto Nitra, Sekáč, Antikvariát Zrkadlo a v neposlednom rade MajaZOO na Štefánikovej 11, kde vždy pribalili nejaký darček k nákupu, keď niekto povedal, že to putuje pre útulok!
 
Ďakujeme ešte raz, že ste nám pomohli pomôcť zvieratkám, ktorí sa nevedia o seba postarať sami. Nech sa Vám táto nezištná pomoc vráti aspoň toľkokrát, koľko má mačka životov!