Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Festival medu a regionálnych výrobkov

GALÉRIA SÚBOR
Festival medu a regionálnych výrobkov

Víkend otvorených parkov a záhrad

V rámci Víkendu otvorených parkov a záhrad sa v Botanickej záhrade SPU konal počas víkendu 4. - 5. júna 2022  Festival medu a regionálnych výrobkov.

Sobotný program festivalu zahŕňal komentovanú ukážku farbenia látok, včelie produkty "Poklady z úľa", zážitkovú degustáciu ochutených medov, medové knihy a predaj interiérových rastlín zo skleníkov, detské ukážky tradície kosenia, komentovanú ukážku viazania kvetín, kreatívnu zónu - workshop "Tvorivá recyklácia",prednášku "Prečo miznú včely z krajiny?", aktivity Slovenského zväzu včelárov, cvičenie v parku, módnu prehliadku "Upcyklovaná móda", komentovanú prehliadku kvetinových výsadieb, cykloprehliadku rozkvitnutou Nitrou z Botanickej záhrady, hudobný doprovod LHP muzika.

V nedeľu, 5. júna 2022, sa konala komentovaná ukážka zosadzovania kvetinových nádob, zážitková degustácia ochutených medov, ochutnávka medových sušienok a predaj interiérových rastlín zo skleníkov, komentovaná prehliadka liečivých rastlín, recyklačné dielničky, prehliadka "Ovocné a menej známe ovocné dreviny",  joga v prírode, cvičenie v parku, komentovaná prehliadka kvetinových výsadieb, detská včelárska prehliadka "Príbehy o včielkach", módna prehliadka "upcyklovaná móda",  hudobný zážitok poskytlo vystúpenie Paper Moon Tria. Počas obidvoch dní boli dostupné medová ulička a ulička regionálnych producentov a fotozóna a maľovanie v parku.

 

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Festival medu a regionálnych výrobkov Veľkosť: 266 kB Formát: jpg Dátum: 6.6.2022