Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oslavy Svetového dňa cestovného ruchu 2020 online relácia

SÚBOR
Oslavy Svetového dňa cestovného ruchu 2020 online relácia

8. 10. 2020

Svetový deň cestovného ruchu (World Tourism Day – WTD) je tematická udalosť, ktorej hlavným zmyslom je zvyšovať povedomie v rámci medzinárodného spoločenstva o význame cestovného ruchu, jeho sociálnych, kultúrnych, environmentálnych a ekonomických hodnotách a jeho prínose k dosahovaniu cieľov udržateľného rozvoja, ktorá sa oslavuje každý rok 27. septembra. 
Mesto Nitra v spolupráci s Katedrou manažmentu kultúry a turizmu Filozofickej fakulty UKF v Nitre už po 15-krát zorganizovalo podujatie Svetový deň cestovného ruchu. Tento rok sa podujatie konalo v dňoch 25. septembra až 8. októbra 2020 a vzájomne sa prepájalo s Dňami európskeho kultúrneho dedičstva a festivalom Divadelná Nitra.

V rámci osláv Svetového dňa CR sa uskutočnili podujatia Roztoč si Koleso šťastia (25. - 26. 9. 2020), bezplatná prechádzka so sprievodcom „Potulky Nitrou“ (27. 9. 2020) a 8. 10. 2020 online relácia na tému Turizmus, hotelierstvo, gastronómia a kultúra v časoch Covid-19.
Hosťami boli:
Ivan Plačko, riaditeľ Chateau Appony, Oponice
Jozef Lacina, majiteľ ZanziBar, Nitra
Marek Michlík, majiteľ reštaurácie Karla, Nitra
Roman Berkeš, prezident Slovenskej Asociácie Cestovných Kancelárií a Cestovných Agentúr (SACKA) a konateľ spoločnosti CK Happy Travel
Slávka Civáňová, projektová manažérka, koordinátorka vzdelávacích programov a práce s publikom, lektora dramaturgie DAB v Nitre


➡️  online relácia UKF V NITRE  ⬅️



Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Oslavy Svetového dňa cestovného ruchu Nitra 2020 Veľkosť: 314.9 kB Formát: pdf Dátum: 22.9.2020